Dias imoti

ДОБРЕ ДОШЛИ В DIASIMOTI

Ние сме Вашият надежден партньор в сферата на недвижимите имоти, специализиран в обслужване на клиенти, които търсят експертност и професионалност в продажбата или ремонта на своите жилища. Мисията ни е да помагаме за успешна продажба, цялостна реновация или да тотален ремонт на имоти.

Разбираме важността на индивидуалния подход и персонализираните решения. Експертите ни са тук, за да осигурят подкрепа и съдействие през целия процес на продажба или ремонт, както и за консултация по всеки казус.

Гордеем се със стремежа си към отличното обслужване и внимание към детайлите. В наше лице ще откриете партньор, на когото можете да се доверите, и който ще Ви подкрепи по пътя към осъществяването на целите.

Не забравяйте, че успешната продажба или ремонт на жилището Ви изисква професионалност и сигурни партньори. С Диас Имоти можете да бъдете уверени, че сте на правилното място.


Свържете се с нас и нека започнем съвместна работа за успеха на Вашия имот!
1.

Направете запитване

Изберете начинът, по който искате да работим и услугата, която ви е нужна.

2.

Разкажете ни за Вашия имот

Дайте ни информацията, с която разполагате за имота – местонахождение, размер, налични документи, снимки и описание на казуса

3.

Вземете оферта до часове!

Получете индивидуална конкурентна оферта, съобразена изцяло с вашите нужди.

Изберете услуга

– Без огледи и посредници
– Оферта на момента
– Плащане до 3 дни

– Работа с всички брокери на пазара
– Съдействие при продажба

– Консултация и оформяне
на документи

– Качествен и цялостен ремонт
на жилището Ви

– Интериорен и екстериорен
дизайн

Call Now Button